Krasloten

Houdt u wel van een gokje op zijn tijd? Dan is een kraslot absoluut een leuk spelletje om te spelen wanneer u even niets te doen heeft. Natuurlijk heeft u niet altijd zin en tijd om naar een winkel te gaan om krasloten te kopen, maar het is nu ook mogelijk om deze online te spelen! Online krasloten zijn namelijk ontzettend populair, en wij begrijpen we waarom. Het is namelijk een instant-win game, wat betekent dat u meteen ziet wat u heeft gewonnen. Dat maakt het natuurlijk extra spannend om deze online kraskaarten open te krassen!

Gold rush scratchcard 328 plays Nu spelen
Happy holidays scratch 324 plays Nu spelen
Lucky leprechaun scratch 311 plays Nu spelen
Wolf gold scratchcard 305 plays Nu spelen
Lost vegas survivors scratch 305 plays Nu spelen
Daredevil scratch 297 plays Nu spelen
Lotto madness scratch 282 plays Nu spelen
Diamond strike scratchcard 280 plays Nu spelen
Beetle bingo scratch 266 plays Nu spelen
Sure win scratch 259 plays Nu spelen
Gladiator scratch 259 plays Nu spelen
King kong scratch 258 plays Nu spelen
Classic slots scratch 257 plays Nu spelen
Irish luck scratch 255 plays Nu spelen
A night out scratch 254 plays Nu spelen
3 clowns scratch 253 plays Nu spelen
Football mania scratch 253 plays Nu spelen
Scratch ahoy 251 plays Nu spelen
Winners scratch 250 plays Nu spelen
Dolphin cash scratch 247 plays Nu spelen
The mummy scratch 247 plays Nu spelen
Rocky scratch 243 plays Nu spelen
Love match scratch 243 plays Nu spelen
Blackjack scratch 234 plays Nu spelen

Gratis krasloten spelen

Het grote voordeel aan de online krasloten op PlayBelgium is dat u eenvoudig gratis kunt spelen. Dat leest u goed: helemaal gratis! U kunt namelijk alle kraslot spelletjes uitproberen en kijken welke u het beste bevalt. Bent u bezig met winnen met het nepgeld? Dan kunt u elk moment overstappen op échte credits en zo een mooie échte winst maken. Dat wilt u toch ook?

Vele soorten online krasloten

Op PlayBelgium vindt u nagenoeg alle soorten krasloten in één handig overzicht. Hierdoor is het zeer eenvoudig om een mooi online kraslot uit te kiezen waarmee u wil gaan spelen. Bent u een liefhebber van de 777 kraskaarten. Of gaat uw voorkeur uit naar een VIP kraskaart? U vindt vast en zeker een geschikt online kraslot dat u interessant vindt. Het mooie aan deze online krasloten is dat u meteen uw prijs ziet. Tevens kunt u het zo spannend maken als u zelf wil. Krast u elk vakje van uw online kraslot zelfstandig open, of gaat u voor de handige knop waarmee de computer alle vakjes voor u openkrast? Die keuze is geheel aan u.

Kies zelf uw inzet

Het mooie aan deze online krasloten is dat u per kaartje kunt beslissen wat uw inzet gaat zijn. Gaat u voor een ultieme geluksknaller en zet u hoog in, of kiest u toch liever voor een bescheiden bedrag? Vaak zijn er nog zeer veel mogelijkheden omtrent bonus games. U maakt met uw inzet dus niet alleen kans op de prijs op het kraslot, maar er zijn ook nog bonussen die u kunt losspelen. Gaat u ervandoor met deze gigantische geldprijzen?