Krasloten

Houdt u wel van een gokje op zijn tijd? Dan is een kraslot absoluut een leuk spelletje om te spelen wanneer u even niets te doen heeft. Natuurlijk heeft u niet altijd zin en tijd om naar een winkel te gaan om krasloten te kopen, maar het is nu ook mogelijk om deze online te spelen! Online krasloten zijn namelijk ontzettend populair, en wij begrijpen we waarom. Het is namelijk een instant-win game, wat betekent dat u meteen ziet wat u heeft gewonnen. Dat maakt het natuurlijk extra spannend om deze online kraskaarten open te krassen!

Love match scratch 23 plays Nu spelen
Hole in one 22 plays Nu spelen
Elektra scratch 22 plays Nu spelen
Thor scratch 21 plays Nu spelen
Monty pythons spamalot scratch 21 plays Nu spelen
Panda gold scratchcard 21 plays Nu spelen
Beetle bingo scratch 20 plays Nu spelen
Winners scratch 20 plays Nu spelen
Lotto madness scratch 19 plays Nu spelen
Queen of gold scratchcard 19 plays Nu spelen
Daredevil scratch 18 plays Nu spelen
King kong scratch 18 plays Nu spelen
Gladiator scratch 18 plays Nu spelen
Classic slots scratch 18 plays Nu spelen
Gold rush scratchcard 18 plays Nu spelen
7 piggies scratchcard 18 plays Nu spelen
Blackjack scratch 17 plays Nu spelen
Wolf gold scratchcard 17 plays Nu spelen
Diamond strike scratchcard 17 plays Nu spelen
Immortal romance scratch 17 plays Nu spelen
Lucky leprechaun scratch 17 plays Nu spelen
Lost vegas survivors scratch 17 plays Nu spelen
Happy holidays scratch 17 plays Nu spelen
Hole in one 0 plays Nu spelen

Gratis krasloten spelen

Het grote voordeel aan de online krasloten op PlayBelgium is dat u eenvoudig gratis kunt spelen. Dat leest u goed: helemaal gratis! U kunt namelijk alle kraslot spelletjes uitproberen en kijken welke u het beste bevalt. Bent u bezig met winnen met het nepgeld? Dan kunt u elk moment overstappen op échte credits en zo een mooie échte winst maken. Dat wilt u toch ook?

Vele soorten online krasloten

Op PlayBelgium vindt u nagenoeg alle soorten krasloten in één handig overzicht. Hierdoor is het zeer eenvoudig om een mooi online kraslot uit te kiezen waarmee u wil gaan spelen. Bent u een liefhebber van de 777 kraskaarten. Of gaat uw voorkeur uit naar een VIP kraskaart? U vindt vast en zeker een geschikt online kraslot dat u interessant vindt. Het mooie aan deze online krasloten is dat u meteen uw prijs ziet. Tevens kunt u het zo spannend maken als u zelf wil. Krast u elk vakje van uw online kraslot zelfstandig open, of gaat u voor de handige knop waarmee de computer alle vakjes voor u openkrast? Die keuze is geheel aan u.

Kies zelf uw inzet

Het mooie aan deze online krasloten is dat u per kaartje kunt beslissen wat uw inzet gaat zijn. Gaat u voor een ultieme geluksknaller en zet u hoog in, of kiest u toch liever voor een bescheiden bedrag? Vaak zijn er nog zeer veel mogelijkheden omtrent bonus games. U maakt met uw inzet dus niet alleen kans op de prijs op het kraslot, maar er zijn ook nog bonussen die u kunt losspelen. Gaat u ervandoor met deze gigantische geldprijzen?