Match 3 spelletjes

Ga in de Match 3 spellen opzoek naar drie gelijke bubbels, diamanten, fruitsoorten of een van de andere voorwerpen. Het doel is om zo snel mogelijk drie gelijke voorwerpen te combineren waardoor deze verdwijnen uit het spel en alle overgebleven voorwerpen een beetje verschuiven. Zo gaat u door totdat u het doel van het level heeft behaald. Wanneer dit u gelukt is, kunt u door naar het volgende level. In de meeste Match3-spellen spaart u geld door het voltooien van levels, waarmee u bijvoorbeeld meubels kunt kopen om een huis in te richten of om een hotel op te knappen. Het is belangrijk dat u logisch nadenkt om zo de beste zet uit te kiezen. Toch werken de Match-3 spellen ontspannend en zorgen de spellen ervoor dat u even helemaal tot rust komt. Als u eenmaal bent begonnen aan een van deze leuke Match3 spellen, is het erg moeilijk om nog te stoppen.

Back To Candyland - Episode 2 149 plays Nu spelen
Block Buster 149 plays Nu spelen
Domino Shades 149 plays Nu spelen
Match 3 Squared 148 plays Nu spelen
Gold rush 147 plays Nu spelen
Colorpop 146 plays Nu spelen
Jewel Bubbles 3 146 plays Nu spelen
Sailor Pop 145 plays Nu spelen
Tabby Island 145 plays Nu spelen
Unfreeze Penguins 144 plays Nu spelen
Garden Bloom 144 plays Nu spelen
Dragon: Fire & Fury 143 plays Nu spelen
Jewel Christmas 142 plays Nu spelen
Jewel Jungle 142 plays Nu spelen
Jewelish Blitz 141 plays Nu spelen
Finders Critters 141 plays Nu spelen
Juicy Dash 140 plays Nu spelen
Pet Connect 139 plays Nu spelen
Cookie Crush 3 138 plays Nu spelen
Jewel Duel 136 plays Nu spelen
Jewels Blitz Challenge 135 plays Nu spelen
Back To Candyland - Episode 3 134 plays Nu spelen
Forest Match 126 plays Nu spelen
Jewel Aquarium 118 plays Nu spelen

Ga opzoek naar bonussen

In iedere vorm van de Match3-spellen bestaat de mogelijkheid om bommen en bonussen te verdienen. Dit doet u door een combinatie van meer dan drie gelijke voorwerpen te maken. Daarnaast is het vaak zo dat wanneer u meerdere levels achter elkaar voltooit, u leuke bonussen ontvangt waarmee u nog meer levels kunt behalen. Ook organiseren de Match3 spellen vaak allerlei speciale wedstrijden binnen het spel waarmee extra bonussen kunnen worden verdient.
Op de Match3 pagina van PlayBelgium bieden wij Match3-spellen aan in ieder mogelijk thema. Bent u goed in logisch nadenken en wilt u daarnaast even tot rust komen? Speel dan een van onze Match3 games!