Skill spelletjes

Skill spelletjes zijn spellen waarbij je een bepaalde vaardigheid nodig hebt. Deze spellen zult u niet zomaar winnen op toeval, maar door behendig te zijn. Meestal komt er ook een bepaalde tijd bij kijken, zodat het er echt omgaat of een speler het spel goed kan.

Surfer Archers 151 plays Nu spelen
3D Basketball 149 plays Nu spelen
Gold Miner Tom 146 plays Nu spelen
3D Air Hockey 141 plays Nu spelen
E-Scooter! 107 plays Nu spelen
Ramp 60 plays Nu spelen
Ninja Miner 2 57 plays Nu spelen
Zombie Market 47 plays Nu spelen
Endless Lake 46 plays Nu spelen
Bomb The Mountain 44 plays Nu spelen
Drone Delivery 42 plays Nu spelen
Trollface Quest TrollTube 40 plays Nu spelen
Soccer Simulator: Idle Tournament 33 plays Nu spelen
Cubito 10 plays Nu spelen
Slope 10 plays Nu spelen

Vele soorten skill spelletjes

Het aanbod als het aankomt op skill spelletjes is redelijk groot op PlayBelgium. Er zijn een aantal pagina’s vol met dit soort spellen. Meerder spellen zijn in de vorm van een race. Binnen een bepaalde tijd moet u een parcours afleggen met enkele obstakels om zo naar het volgende level te komen. Een voorbeeld hiervan is een van de Ninja Miner spellen. Het is hier de bedoeling om een doolhof te doorkruisen op zoek naar juwelen en sterren. Hoe verder u komt hoe meer obstakels u gaat vinden om naar een volgend level te komen.

Een ander voorbeeld is Endless Lake. Hier moet u met een poppetje proberen over een meer te komen zonder er in te vallen. Probeer hier uw tijd telkens te verbeteren in de verschillende levels. Bij dit spel is ook tijdsdruk aanwezig. Als het niet snel genoeg gaat bent u af.

Naast deze spellen, zijn er nog veel meer spellen te vinden. Skill spelletjes zijn gemaakt voor jong en oud. Ieder leeftijdcategorie kan hier plezier beleven en de dag vol spelen.

Probeer de beste te worden en blijf u zelf verbeteren. Daag daarbij ook uw vrienden uit om het beter te doen. Veel succes en plezier gewenst tijdens het spelen!