Video slots

Iedereen kent ze wel, de video slots. Dit is spel waarbij u een bepaald aantal van dezelfde icoontjes op een rij moet zien te krijgen door een druk op een knop. Op PlayBelgium is er een zeer ruim aanbod in video slots. Zo zijn er alleen al in fruit meerdere video Slots. Mocht het bij een slot niet meezitten, dan kiest u toch gewoon een andere. Dat is het gemak wat PlayBelgium u biedt. Let op, als u eenmaal begint is het moeilijk om er mee te stoppen. Dit vinden wij overigens niet erg. U bent altijd welkom!

Lucky pirates 36 plays Nu spelen
Eastern delights 36 plays Nu spelen
Jurassic world 36 plays Nu spelen
Chibeasties 36 plays Nu spelen
Sweet harvest 36 plays Nu spelen
So much candy 36 plays Nu spelen
Potion factory 36 plays Nu spelen
Paradise found 36 plays Nu spelen
Kathmandu 36 plays Nu spelen
Hot shot 36 plays Nu spelen
Granny prix 36 plays Nu spelen
Double joker 36 plays Nu spelen
Cool wolf 36 plays Nu spelen
Sushi bar 36 plays Nu spelen
Enchanted 36 plays Nu spelen
Hugo goal 36 plays Nu spelen
Bork the berzerker hack 'n' slash edition 36 plays Nu spelen
Judge dredd 36 plays Nu spelen
Epic ape 36 plays Nu spelen
Tiki paradise 36 plays Nu spelen
Craps 36 plays Nu spelen
Yule be rich 36 plays Nu spelen
3 fruits win: 10 lines 36 plays Nu spelen
Dancing dragon spring festival 36 plays Nu spelen

Vele soorten video slots

U klikt aan de zijkant van de site op de 3 streepjes en u krijgt dan een volledige lijst met categorieën van allemaal verschillende spellen. Dan klikt u op video slots en dan ziet u dat er pagina’s aan verschillende spellen te vinden zijn. Neem gerust de tijd om uw favoriete slot op te zoeken. Er zijn allerlei verschillende categorieën te vinden. Zo kunt u The Vikings spelen, als u dit niks vindt dan switcht u toch naar Safari? Vind het spel dat bij u past!

Inzet

Bij de meeste van deze video slots is al te spelen met een zeer lage inzet. Als u niet teveel in wilt zetten, maar wel een langere tijd wilt spelen dan is dit mogelijk op PlayBelgium. Overigens is het ook mogelijk om met oefengeld te spelen. Bij video slots komt de prijs meteen in uw beeld te staan. Mocht u een grote prijs pakken dan zult u dit niet missen, aangezien dit dan groot midden op uw beeldscherm komt te staan. Bij slot spellen is het wel zo dat als u meer inzet u met meerdere lijnen kunt winnen. Een verhoogde inzet kan dus resulteren in een grotere winst.