Video slots

Iedereen kent ze wel, de video slots. Dit is spel waarbij u een bepaald aantal van dezelfde icoontjes op een rij moet zien te krijgen door een druk op een knop. Op PlayBelgium is er een zeer ruim aanbod in video slots. Zo zijn er alleen al in fruit meerdere video Slots. Mocht het bij een slot niet meezitten, dan kiest u toch gewoon een andere. Dat is het gemak wat PlayBelgium u biedt. Let op, als u eenmaal begint is het moeilijk om er mee te stoppen. Dit vinden wij overigens niet erg. U bent altijd welkom!

Gonzos quest 42 plays Nu spelen
Desert kingdom 41 plays Nu spelen
Gold rush 41 plays Nu spelen
Money mad monkey 41 plays Nu spelen
Jackpot express 41 plays Nu spelen
Dark king: forbidden riches 41 plays Nu spelen
4 seasons 40 plays Nu spelen
Cleo's wish 40 plays Nu spelen
Rally hi-lo 40 plays Nu spelen
Cash vandal 40 plays Nu spelen
Mission cash 40 plays Nu spelen
Super striker 40 plays Nu spelen
The vault 40 plays Nu spelen
Saxon 40 plays Nu spelen
Goldaur guardians 40 plays Nu spelen
Royal cash 39 plays Nu spelen
White buffalo 39 plays Nu spelen
Supernova 39 plays Nu spelen
Mermaids millions 39 plays Nu spelen
Vikings fortune: hold and win 39 plays Nu spelen
Crystal land 39 plays Nu spelen
Temple of nudges 39 plays Nu spelen
Ancient egypt 39 plays Nu spelen
Wanted outlaws 39 plays Nu spelen

Vele soorten video slots

U klikt aan de zijkant van de site op de 3 streepjes en u krijgt dan een volledige lijst met categorieën van allemaal verschillende spellen. Dan klikt u op video slots en dan ziet u dat er pagina’s aan verschillende spellen te vinden zijn. Neem gerust de tijd om uw favoriete slot op te zoeken. Er zijn allerlei verschillende categorieën te vinden. Zo kunt u The Vikings spelen, als u dit niks vindt dan switcht u toch naar Safari? Vind het spel dat bij u past!

Inzet

Bij de meeste van deze video slots is al te spelen met een zeer lage inzet. Als u niet teveel in wilt zetten, maar wel een langere tijd wilt spelen dan is dit mogelijk op PlayBelgium. Overigens is het ook mogelijk om met oefengeld te spelen. Bij video slots komt de prijs meteen in uw beeld te staan. Mocht u een grote prijs pakken dan zult u dit niet missen, aangezien dit dan groot midden op uw beeldscherm komt te staan. Bij slot spellen is het wel zo dat als u meer inzet u met meerdere lijnen kunt winnen. Een verhoogde inzet kan dus resulteren in een grotere winst.