Video slots

Iedereen kent ze wel, de video slots. Dit is spel waarbij u een bepaald aantal van dezelfde icoontjes op een rij moet zien te krijgen door een druk op een knop. Op PlayBelgium is er een zeer ruim aanbod in video slots. Zo zijn er alleen al in fruit meerdere video Slots. Mocht het bij een slot niet meezitten, dan kiest u toch gewoon een andere. Dat is het gemak wat PlayBelgium u biedt. Let op, als u eenmaal begint is het moeilijk om er mee te stoppen. Dit vinden wij overigens niet erg. U bent altijd welkom!

Bingo bonanza 37 plays Nu spelen
Bigfoot 37 plays Nu spelen
Tetris super jackpots 37 plays Nu spelen
Hot roller 37 plays Nu spelen
Divine dreams 37 plays Nu spelen
Samurai's fortune 37 plays Nu spelen
Ultra burn 37 plays Nu spelen
Nyjah huston - skate for gold 37 plays Nu spelen
Luxury rome HD 36 plays Nu spelen
Wisps 36 plays Nu spelen
Silver fang 36 plays Nu spelen
Mystic dreams 36 plays Nu spelen
Magic charms 36 plays Nu spelen
Girls with guns ii frozen dawn 36 plays Nu spelen
Germinator 36 plays Nu spelen
Crystal gems 36 plays Nu spelen
Spin or reels hd 36 plays Nu spelen
Hula nights 36 plays Nu spelen
Snowflakes 36 plays Nu spelen
Luminous life 36 plays Nu spelen
American dad 36 plays Nu spelen
Superman roulette 36 plays Nu spelen
Druidess gold 36 plays Nu spelen
Mayana 36 plays Nu spelen

Vele soorten video slots

U klikt aan de zijkant van de site op de 3 streepjes en u krijgt dan een volledige lijst met categorieën van allemaal verschillende spellen. Dan klikt u op video slots en dan ziet u dat er pagina’s aan verschillende spellen te vinden zijn. Neem gerust de tijd om uw favoriete slot op te zoeken. Er zijn allerlei verschillende categorieën te vinden. Zo kunt u The Vikings spelen, als u dit niks vindt dan switcht u toch naar Safari? Vind het spel dat bij u past!

Inzet

Bij de meeste van deze video slots is al te spelen met een zeer lage inzet. Als u niet teveel in wilt zetten, maar wel een langere tijd wilt spelen dan is dit mogelijk op PlayBelgium. Overigens is het ook mogelijk om met oefengeld te spelen. Bij video slots komt de prijs meteen in uw beeld te staan. Mocht u een grote prijs pakken dan zult u dit niet missen, aangezien dit dan groot midden op uw beeldscherm komt te staan. Bij slot spellen is het wel zo dat als u meer inzet u met meerdere lijnen kunt winnen. Een verhoogde inzet kan dus resulteren in een grotere winst.