Video slots

Iedereen kent ze wel, de video slots. Dit is spel waarbij u een bepaald aantal van dezelfde icoontjes op een rij moet zien te krijgen door een druk op een knop. Op PlayBelgium is er een zeer ruim aanbod in video slots. Zo zijn er alleen al in fruit meerdere video Slots. Mocht het bij een slot niet meezitten, dan kiest u toch gewoon een andere. Dat is het gemak wat PlayBelgium u biedt. Let op, als u eenmaal begint is het moeilijk om er mee te stoppen. Dit vinden wij overigens niet erg. U bent altijd welkom!

Devils delight 36 plays Nu spelen
Dragon shard 36 plays Nu spelen
Dark vortex 36 plays Nu spelen
Arizona diamonds quattro 36 plays Nu spelen
Book of kings 36 plays Nu spelen
Disco danny 36 plays Nu spelen
Extra chilli 36 plays Nu spelen
Wild north 35 plays Nu spelen
Super sumo 35 plays Nu spelen
Secret romance 35 plays Nu spelen
Fruitoids 35 plays Nu spelen
Retro reels 35 plays Nu spelen
Reel gems 35 plays Nu spelen
Louisiana double 35 plays Nu spelen
Karate pig 35 plays Nu spelen
Jumpin rabbit 35 plays Nu spelen
Joker poker 4 play power poker 35 plays Nu spelen
Fu er dai 35 plays Nu spelen
Lucky zodiac 35 plays Nu spelen
The angler 35 plays Nu spelen
Kronos unleashed 35 plays Nu spelen
Bingo billions 35 plays Nu spelen
Astro babes 35 plays Nu spelen
Race the ace 35 plays Nu spelen

Vele soorten video slots

U klikt aan de zijkant van de site op de 3 streepjes en u krijgt dan een volledige lijst met categorieën van allemaal verschillende spellen. Dan klikt u op video slots en dan ziet u dat er pagina’s aan verschillende spellen te vinden zijn. Neem gerust de tijd om uw favoriete slot op te zoeken. Er zijn allerlei verschillende categorieën te vinden. Zo kunt u The Vikings spelen, als u dit niks vindt dan switcht u toch naar Safari? Vind het spel dat bij u past!

Inzet

Bij de meeste van deze video slots is al te spelen met een zeer lage inzet. Als u niet teveel in wilt zetten, maar wel een langere tijd wilt spelen dan is dit mogelijk op PlayBelgium. Overigens is het ook mogelijk om met oefengeld te spelen. Bij video slots komt de prijs meteen in uw beeld te staan. Mocht u een grote prijs pakken dan zult u dit niet missen, aangezien dit dan groot midden op uw beeldscherm komt te staan. Bij slot spellen is het wel zo dat als u meer inzet u met meerdere lijnen kunt winnen. Een verhoogde inzet kan dus resulteren in een grotere winst.