Video slots

Iedereen kent ze wel, de video slots. Dit is spel waarbij u een bepaald aantal van dezelfde icoontjes op een rij moet zien te krijgen door een druk op een knop. Op PlayBelgium is er een zeer ruim aanbod in video slots. Zo zijn er alleen al in fruit meerdere video Slots. Mocht het bij een slot niet meezitten, dan kiest u toch gewoon een andere. Dat is het gemak wat PlayBelgium u biedt. Let op, als u eenmaal begint is het moeilijk om er mee te stoppen. Dit vinden wij overigens niet erg. U bent altijd welkom!

Superwilds 34 plays Nu spelen
Starlight kiss 34 plays Nu spelen
Rapid reels 34 plays Nu spelen
Kathmandu 34 plays Nu spelen
Double exposure gold 34 plays Nu spelen
Dolphin quest 34 plays Nu spelen
Tycoons 34 plays Nu spelen
Leprechaun's fortune 34 plays Nu spelen
Sweet alchemy 34 plays Nu spelen
Temple of tut 34 plays Nu spelen
Champions goal 34 plays Nu spelen
The rift 34 plays Nu spelen
The cod father 34 plays Nu spelen
Big bear 34 plays Nu spelen
Yule be rich 34 plays Nu spelen
Wild rockets 34 plays Nu spelen
Lost island 34 plays Nu spelen
Fruit case 34 plays Nu spelen
Dwarven gold deluxe 34 plays Nu spelen
The catfather 34 plays Nu spelen
The wiz 34 plays Nu spelen
5 ages of gold 34 plays Nu spelen
Reel rush 2 34 plays Nu spelen
Druids' dream 34 plays Nu spelen

Vele soorten video slots

U klikt aan de zijkant van de site op de 3 streepjes en u krijgt dan een volledige lijst met categorieën van allemaal verschillende spellen. Dan klikt u op video slots en dan ziet u dat er pagina’s aan verschillende spellen te vinden zijn. Neem gerust de tijd om uw favoriete slot op te zoeken. Er zijn allerlei verschillende categorieën te vinden. Zo kunt u The Vikings spelen, als u dit niks vindt dan switcht u toch naar Safari? Vind het spel dat bij u past!

Inzet

Bij de meeste van deze video slots is al te spelen met een zeer lage inzet. Als u niet teveel in wilt zetten, maar wel een langere tijd wilt spelen dan is dit mogelijk op PlayBelgium. Overigens is het ook mogelijk om met oefengeld te spelen. Bij video slots komt de prijs meteen in uw beeld te staan. Mocht u een grote prijs pakken dan zult u dit niet missen, aangezien dit dan groot midden op uw beeldscherm komt te staan. Bij slot spellen is het wel zo dat als u meer inzet u met meerdere lijnen kunt winnen. Een verhoogde inzet kan dus resulteren in een grotere winst.