Aankleed spelletjes

Altijd al bezig geweest met het zo mooi mogelijk aankleden van uzelf, uw partner of misschien wel uw kind? Dan kunt u vanaf nu ook spellen spelen waarbij dit de taak van de speler is. Kleedt bepaalde figuren zo mooi mogelijk aan. Of kleedt ze juist zo lelijk mogelijk aan. U bent in handen van de knopjes. Leef u uit om de beste outfit uit te zoeken voor uw personage.

Nina - Airlines 445 plays Nu spelen
Christmas Costume 439 plays Nu spelen
Sery Runway Dolly 438 plays Nu spelen
Summer Lily 437 plays Nu spelen
Garden Princess 434 plays Nu spelen
Halloween Lily 433 plays Nu spelen
Tina Wedding 430 plays Nu spelen
Winter Lily 426 plays Nu spelen
My Wedding 426 plays Nu spelen
Beach Beauty 425 plays Nu spelen
Slacking School 424 plays Nu spelen
Tina - Detective 419 plays Nu spelen
Nina - Surfer Girl 416 plays Nu spelen
Shopping Lily 408 plays Nu spelen
Tina - Costume Party 403 plays Nu spelen
My Puppy 402 plays Nu spelen
Tris Fashionista Dolly 397 plays Nu spelen
Tina - Great Summer Day 395 plays Nu spelen
Tina - Surfer Girl 395 plays Nu spelen
Fashionista Maldives 392 plays Nu spelen
My Kitten 392 plays Nu spelen
Nina - Detective 383 plays Nu spelen
Soccer Dress Up 379 plays Nu spelen
Nina Wedding 366 plays Nu spelen

Veel keuze!

Op PlayBelgium is een ruim aanbod te vinden als het gaat om het aankleden van verschillende personages. Zo kunt u bekende mensen omkleden. Voorbeelden hiervan zijn Selena Gomez en Bruno Mars, maar er zijn er nog veel meer. Zoek of de beroemdheid waar u fan van bent er tussen staat en kleedt deze aan hoe u dat wilt. Geef Bruno Mars de beste outfit voor een concert of geef Mila Kunnis een outfit waarmee ze in een film kan spelen. Het is niet alleen leuk voor meiden om deze spellen te spelen, maar ook voor jongens. Dit komt omdat u ook jongens of mannen aan kunt kleden.

Naast deze beroemdheden kunt u ook een prinses zo mooi mogelijk aankleden. Dieren mogen ook niet vergeten worden. Kleedt de dieren aan met de accessoires die u bij dit dier vindt passen. Zo zijn  er genoeg mogelijkheden en kan iedereen plezier beleven bij het spelen van aankleed spelletjes.

Het aanbod is gratis en er is geen tijdsdruk. Het doel van deze spellen is niet om te winnen, maar om plezier te beleven en u kiest zelf wat u wilt. Veel plezier!