Aankleed spelletjes

Altijd al bezig geweest met het zo mooi mogelijk aankleden van uzelf, uw partner of misschien wel uw kind? Dan kunt u vanaf nu ook spellen spelen waarbij dit de taak van de speler is. Kleedt bepaalde figuren zo mooi mogelijk aan. Of kleedt ze juist zo lelijk mogelijk aan. U bent in handen van de knopjes. Leef u uit om de beste outfit uit te zoeken voor uw personage.

Halloween Lily 109 plays Nu spelen
Sery Runway Dolly 108 plays Nu spelen
Tina - Detective 106 plays Nu spelen
Tina Wedding 105 plays Nu spelen
My Puppy 102 plays Nu spelen
Nina - Surfer Girl 97 plays Nu spelen
Slacking School 96 plays Nu spelen
Garden Princess 96 plays Nu spelen
Beach Beauty 96 plays Nu spelen
Winter Lily 94 plays Nu spelen
My Wedding 94 plays Nu spelen
Nina Wedding 93 plays Nu spelen
My Kitten 93 plays Nu spelen
Shopping Lily 92 plays Nu spelen
Christmas Costume 91 plays Nu spelen
Summer Lily 89 plays Nu spelen
Wedding Lily 2 88 plays Nu spelen
Nina - Airlines 86 plays Nu spelen
Amazing Me 85 plays Nu spelen
Fairy Princess 85 plays Nu spelen
Tris Fashionista Dolly 82 plays Nu spelen
Tina - Great Summer Day 81 plays Nu spelen
Fashionista Maldives 80 plays Nu spelen
Final Fantasy Returns 78 plays Nu spelen

Veel keuze!

Op PlayBelgium is een ruim aanbod te vinden als het gaat om het aankleden van verschillende personages. Zo kunt u bekende mensen omkleden. Voorbeelden hiervan zijn Selena Gomez en Bruno Mars, maar er zijn er nog veel meer. Zoek of de beroemdheid waar u fan van bent er tussen staat en kleedt deze aan hoe u dat wilt. Geef Bruno Mars de beste outfit voor een concert of geef Mila Kunnis een outfit waarmee ze in een film kan spelen. Het is niet alleen leuk voor meiden om deze spellen te spelen, maar ook voor jongens. Dit komt omdat u ook jongens of mannen aan kunt kleden.

Naast deze beroemdheden kunt u ook een prinses zo mooi mogelijk aankleden. Dieren mogen ook niet vergeten worden. Kleedt de dieren aan met de accessoires die u bij dit dier vindt passen. Zo zijn  er genoeg mogelijkheden en kan iedereen plezier beleven bij het spelen van aankleed spelletjes.

Het aanbod is gratis en er is geen tijdsdruk. Het doel van deze spellen is niet om te winnen, maar om plezier te beleven en u kiest zelf wat u wilt. Veel plezier!