Video poker

Video poker is een populaire variant wat slaat op het echte pokerspel. Video poker is een geautomatiseerde variant. Videoautomaten vallen bij velen al in de smaak en poker aan de andere kant ook. Vandaar dat deze 2 varianten gecombineerd zijn tot een spel. Video poker wordt vaker gespeeld op een beeldscherm en lijkt op een gokautomaat. Op PlayBelgium zijn meerdere verschillende soorten video poker te spelen. Zo kunt u wisselen tussen verschillende spellen, maar toch video poker blijven spelen.

Caribbean stud poker 70 plays Nu spelen
American poker gold 70 plays Nu spelen
Turbo poker 70 plays Nu spelen
Jacks or better 1 hand 69 plays Nu spelen
Wild sevens 68 plays Nu spelen
Joker wild 1 hand 68 plays Nu spelen
Three cards 67 plays Nu spelen
Jacks or better 1 hand 67 plays Nu spelen
American poker v 65 plays Nu spelen
Wild worlds 63 plays Nu spelen
2 ways royal 23 plays Nu spelen
Joker poker 22 plays Nu spelen
Jacks or better multihand 21 plays Nu spelen
Aces and faces 21 plays Nu spelen
All american 1 hand 20 plays Nu spelen
Jacks or better 18 plays Nu spelen
All american 18 plays Nu spelen
Deuces wild 1 hand 17 plays Nu spelen
Tens or better 17 plays Nu spelen
Magic poker 0 plays Nu spelen
Caribbean stud poker 0 plays Nu spelen

Verschillende soorten video poker

Er zijn meerdere soorten video poker te spelen op PlayBelgium. Een hele pagina vol met alleen maar video poker. Zo kunt u zelf beslissen welk spel bij u past. Verschillende regels kunnen het verschil maken of u wel of niet wint. Past Tens or bettter bij u of speelt u liever All American. Ga op zoektocht naar het spel dat bij u past.

Inzet

Mocht u nog nooit video poker hebben gespeeld maar lijkt het u wel leuk? Dan kunt u op PlayBelgium oefenen met oefengeld. U kunt dan eerst leren hoe het spel in elkaar zit en oefenen om de beste beslissingen te maken. Bevalt het u zo goed, dan kunt u proberen met echt geld te spelen om er zo ook nog wat aan te verdienen. Bij PlayBelgium krijgt u een bepaalde bonus als u voor het eerst geld stort. U speelt dan eerst met geld wat u gratis heeft gekregen. Zo is het mogelijk om geld te winnen zonder dat u hier ook maar iets voor heeft moeten betalen.