Toernooi spelletjes

Wilt u kosten wat het kost winnen? Wilt u altijd de beste zijn en heeft u daar alles voor over? Dan is de categorie ‘Tournament-games’ wat voor u. Het gaat er hier om dat u in een toernooi verband de beste wordt. Het gaat hier niet om één spel winnen, maar een langere tijd goed presteren. Gooi al uw vaardigheden in de strijd. Blijf oefenen om de beste te worden en wie weet eindigt u wel bovenaan.  

Dr. 5Dice 335 plays Nu spelen
5Dice Due 334 plays Nu spelen
Ice Cream Shuffle 328 plays Nu spelen
Sevens 2 316 plays Nu spelen
Jelly Madness 316 plays Nu spelen
Freecell Solitaire 316 plays Nu spelen
Spider Solitaire 2 316 plays Nu spelen
Hot Air Solitaire 316 plays Nu spelen
Sweet Sevens 316 plays Nu spelen
Monster Mahjong 315 plays Nu spelen
Boogie Numbers 309 plays Nu spelen
Klondike Solitaire 309 plays Nu spelen
Sunset Solitaire 2 307 plays Nu spelen
Pyramid 2 301 plays Nu spelen
Bubble Up 2 299 plays Nu spelen
Dice Mice 299 plays Nu spelen
Monster Temple 299 plays Nu spelen
Amazing Sheriff 296 plays Nu spelen
Solitaire Magic 294 plays Nu spelen
21 Blitz 273 plays Nu spelen
TripleJack 266 plays Nu spelen
Vegas Solitaire 261 plays Nu spelen
Diamond Dazzle 258 plays Nu spelen
Captain McDice 255 plays Nu spelen

Aanbod Tournament-games

Het aanbod in tournament-games is nog niet bijzonder groot, maar er zijn wel een aantal grote spellen die u kunt vinden op PlayBelgium. Zo kunt u 5Dice Due in toernooivorm spelen. Dit is een spel dat gebaseerd is op het bekende Yahtzee. Het is hier de bedoeling dat een speler met het gooien van 5 dobbelstenen zoveel mogelijk punten haalt. Door middel van verschillende categorieën kunnen spelers punten halen. Hoe moeilijker het behalen van punten, hoe hoger de score van de punten. Nog een bekend spel dat in toernooivorm gespeeld kan worden is solitaire. Hier is het de bedoeling om het hele speelveld weg te spelen in een zo snel mogelijke tijd.

Naast deze populaire spellen is er nog een groter aanbod in tournament-games, zoals Mahjong. Er is een volledige pagina vol met alleen maar spellen in toernooivorm. Probeer de beste te worden in elk afzonderlijk spel en kom bovenaan de scorelijsten te staan. Blijf oefenen als het even niet lukt. Zorg dat u de beste wordt. Veel succes en plezier gewenst!