Toernooi spelletjes

Wilt u kosten wat het kost winnen? Wilt u altijd de beste zijn en heeft u daar alles voor over? Dan is de categorie ‘Tournament-games’ wat voor u. Het gaat er hier om dat u in een toernooi verband de beste wordt. Het gaat hier niet om één spel winnen, maar een langere tijd goed presteren. Gooi al uw vaardigheden in de strijd. Blijf oefenen om de beste te worden en wie weet eindigt u wel bovenaan.  

5Dice Due 220 plays Nu spelen
Dr. 5Dice 218 plays Nu spelen
Ice Cream Shuffle 208 plays Nu spelen
Freecell Solitaire 206 plays Nu spelen
Hot Air Solitaire 206 plays Nu spelen
Sevens 2 204 plays Nu spelen
Jelly Madness 203 plays Nu spelen
Spider Solitaire 2 198 plays Nu spelen
Pyramid 2 198 plays Nu spelen
Bubble Up 2 196 plays Nu spelen
Monster Mahjong 195 plays Nu spelen
Klondike Solitaire 195 plays Nu spelen
Sweet Sevens 195 plays Nu spelen
Boogie Numbers 191 plays Nu spelen
Sunset Solitaire 2 191 plays Nu spelen
Monster Temple 187 plays Nu spelen
Dice Mice 182 plays Nu spelen
Amazing Sheriff 181 plays Nu spelen
Solitaire Magic 181 plays Nu spelen
21 Blitz 174 plays Nu spelen
TripleJack 170 plays Nu spelen
Vegas Solitaire 166 plays Nu spelen
Captain McDice 165 plays Nu spelen
Diamond Dazzle 162 plays Nu spelen

Aanbod Tournament-games

Het aanbod in tournament-games is nog niet bijzonder groot, maar er zijn wel een aantal grote spellen die u kunt vinden op PlayBelgium. Zo kunt u 5Dice Due in toernooivorm spelen. Dit is een spel dat gebaseerd is op het bekende Yahtzee. Het is hier de bedoeling dat een speler met het gooien van 5 dobbelstenen zoveel mogelijk punten haalt. Door middel van verschillende categorieën kunnen spelers punten halen. Hoe moeilijker het behalen van punten, hoe hoger de score van de punten. Nog een bekend spel dat in toernooivorm gespeeld kan worden is solitaire. Hier is het de bedoeling om het hele speelveld weg te spelen in een zo snel mogelijke tijd.

Naast deze populaire spellen is er nog een groter aanbod in tournament-games, zoals Mahjong. Er is een volledige pagina vol met alleen maar spellen in toernooivorm. Probeer de beste te worden in elk afzonderlijk spel en kom bovenaan de scorelijsten te staan. Blijf oefenen als het even niet lukt. Zorg dat u de beste wordt. Veel succes en plezier gewenst!