Toernooi spelletjes

Wilt u kosten wat het kost winnen? Wilt u altijd de beste zijn en heeft u daar alles voor over? Dan is de categorie ‘Tournament-games’ wat voor u. Het gaat er hier om dat u in een toernooi verband de beste wordt. Het gaat hier niet om één spel winnen, maar een langere tijd goed presteren. Gooi al uw vaardigheden in de strijd. Blijf oefenen om de beste te worden en wie weet eindigt u wel bovenaan.  

5Dice Due 44 plays Nu spelen
Dr. 5Dice 43 plays Nu spelen
Sevens 2 30 plays Nu spelen
Ice Cream Shuffle 30 plays Nu spelen
Monster Mahjong 28 plays Nu spelen
Bubble Up 2 28 plays Nu spelen
Pyramid 2 28 plays Nu spelen
Spider Solitaire 2 27 plays Nu spelen
Jelly Madness 26 plays Nu spelen
Freecell Solitaire 26 plays Nu spelen
Hot Air Solitaire 26 plays Nu spelen
Boogie Numbers 24 plays Nu spelen
Klondike Solitaire 24 plays Nu spelen
Dice Mice 24 plays Nu spelen
Sweet Sevens 24 plays Nu spelen
Monster Temple 24 plays Nu spelen
Amazing Sheriff 23 plays Nu spelen
Sunset Solitaire 2 22 plays Nu spelen
Diamond Dazzle 19 plays Nu spelen
TripleJack 17 plays Nu spelen
Solitaire Magic 17 plays Nu spelen
Vegas Solitaire 17 plays Nu spelen
Captain McDice 17 plays Nu spelen
21 Blitz 17 plays Nu spelen

Aanbod Tournament-games

Het aanbod in tournament-games is nog niet bijzonder groot, maar er zijn wel een aantal grote spellen die u kunt vinden op PlayBelgium. Zo kunt u 5Dice Due in toernooivorm spelen. Dit is een spel dat gebaseerd is op het bekende Yahtzee. Het is hier de bedoeling dat een speler met het gooien van 5 dobbelstenen zoveel mogelijk punten haalt. Door middel van verschillende categorieën kunnen spelers punten halen. Hoe moeilijker het behalen van punten, hoe hoger de score van de punten. Nog een bekend spel dat in toernooivorm gespeeld kan worden is solitaire. Hier is het de bedoeling om het hele speelveld weg te spelen in een zo snel mogelijke tijd.

Naast deze populaire spellen is er nog een groter aanbod in tournament-games, zoals Mahjong. Er is een volledige pagina vol met alleen maar spellen in toernooivorm. Probeer de beste te worden in elk afzonderlijk spel en kom bovenaan de scorelijsten te staan. Blijf oefenen als het even niet lukt. Zorg dat u de beste wordt. Veel succes en plezier gewenst!