Behendigheid spelletjes

Houdt u ervan om een spel te spelen waar u bepaalde vaardigheden moet hebben om te winnen? Dan passen de behendigheid spelletjes vast wel bij u. Op PlayBelgium vindt u deze spellen. Er zijn bekende spellen te vinden waar u uren aan plezier aan kunt beleven. Er zijn spellen voor zowel jongere personen als oudere personen. Zoek in de categorieën naar behendigheid en u zult verstelt staan hoeveel van deze spellen worden aangeboden.

Bubble Shooter 988 plays Nu spelen
Asteroids 230 plays Nu spelen
Snail Bob 3 229 plays Nu spelen
Ninja Pig 223 plays Nu spelen
Bubble Hamsters 222 plays Nu spelen
Snake Escape 219 plays Nu spelen
Tower Builder 218 plays Nu spelen
Chromatic Seals 218 plays Nu spelen
Spider Story 214 plays Nu spelen
Operate Now: Pericardium Surgery 212 plays Nu spelen
Professor Bubble 210 plays Nu spelen
Swing Copters 209 plays Nu spelen
Silly ways to die 207 plays Nu spelen
Sea Bubble Pirates 206 plays Nu spelen
My Dolphin Show 7 205 plays Nu spelen
Sweet Astronomy: Cookie Adventure 204 plays Nu spelen
Whack Them All 204 plays Nu spelen
StickyLinky 169 plays Nu spelen
Ice Block 168 plays Nu spelen
Angel Defense 167 plays Nu spelen
Alarmy: Riverland 160 plays Nu spelen
Bubble Hit: Christmas 156 plays Nu spelen
Bubble Hit: Halloween 156 plays Nu spelen
Black Force 156 plays Nu spelen

Aanbod behendigheid spelletjes

Er is een reuze aanbod te vinden aan spelletjes waar behendigheid bij komt kijken. Klik maar eens op de categorie en u zult versteld staan hoeveel spellen er aangeboden worden. Een van de bekende spellen is Bubble Shooter. Dit spel bevat meerdere levels die steeds moeilijker worden, zodat het niet snel gaat vervelen. Veel mensen zullen het spel Bubble Hit ook wel kennen. Waar u met een soort bal andere ballen van diezelfde kleur weg moet schieten. Zo zijn er nog veel meer verschillende spellen te vinden. Bij de ene gaat het om voetballen, waar het bij een andere om tennissen gaat. Er zijn veel verschillende thema’s te vinden onder de spellen. Neem rustig de tijd om uit te zoeken wel spel bij u past. Probeer spelletjes uit en wie weet bent u er goed in.

Hier hoeft u niet te spelen met een bepaalde inzet. U kunt rustig een spel opstarten zonder erbij na te denken of u geld gaat verliezen. Voor behendigheid spelletjes bent u op PlayBelgium aan het juiste adres. Veel plezier met spelen!