Behendigheid spelletjes

Houdt u ervan om een spel te spelen waar u bepaalde vaardigheden moet hebben om te winnen? Dan passen de behendigheid spelletjes vast wel bij u. Op PlayBelgium vindt u deze spellen. Er zijn bekende spellen te vinden waar u uren aan plezier aan kunt beleven. Er zijn spellen voor zowel jongere personen als oudere personen. Zoek in de categorieën naar behendigheid en u zult verstelt staan hoeveel van deze spellen worden aangeboden.

Bubble Shooter 174 plays Nu spelen
Asteroids 22 plays Nu spelen
Operate Now: Pericardium Surgery 17 plays Nu spelen
Snail Bob 3 15 plays Nu spelen
Ninja Pig 15 plays Nu spelen
Swing Copters 15 plays Nu spelen
Silly ways to die 15 plays Nu spelen
Snake Escape 15 plays Nu spelen
Bubble Hit: Halloween 14 plays Nu spelen
Angel Defense 14 plays Nu spelen
StickyLinky 14 plays Nu spelen
Sweet Astronomy: Cookie Adventure 14 plays Nu spelen
Sea Bubble Pirates 14 plays Nu spelen
Alarmy: Riverland 14 plays Nu spelen
Bubble Hit: Christmas 13 plays Nu spelen
Ice Block 13 plays Nu spelen
Bubble Glee 13 plays Nu spelen
Dragon Chain 13 plays Nu spelen
Black Force 13 plays Nu spelen
Avalanche Stunts 13 plays Nu spelen
Attractive Blackboard 13 plays Nu spelen
Spider Story 13 plays Nu spelen
Bubble Hamsters 13 plays Nu spelen
My Dolphin Show 7 13 plays Nu spelen

Aanbod behendigheid spelletjes

Er is een reuze aanbod te vinden aan spelletjes waar behendigheid bij komt kijken. Klik maar eens op de categorie en u zult versteld staan hoeveel spellen er aangeboden worden. Een van de bekende spellen is Bubble Shooter. Dit spel bevat meerdere levels die steeds moeilijker worden, zodat het niet snel gaat vervelen. Veel mensen zullen het spel Bubble Hit ook wel kennen. Waar u met een soort bal andere ballen van diezelfde kleur weg moet schieten. Zo zijn er nog veel meer verschillende spellen te vinden. Bij de ene gaat het om voetballen, waar het bij een andere om tennissen gaat. Er zijn veel verschillende thema’s te vinden onder de spellen. Neem rustig de tijd om uit te zoeken wel spel bij u past. Probeer spelletjes uit en wie weet bent u er goed in.

Hier hoeft u niet te spelen met een bepaalde inzet. U kunt rustig een spel opstarten zonder erbij na te denken of u geld gaat verliezen. Voor behendigheid spelletjes bent u op PlayBelgium aan het juiste adres. Veel plezier met spelen!