Match 3 spelletjes

Ga in de Match 3 spellen opzoek naar drie gelijke bubbels, diamanten, fruitsoorten of een van de andere voorwerpen. Het doel is om zo snel mogelijk drie gelijke voorwerpen te combineren waardoor deze verdwijnen uit het spel en alle overgebleven voorwerpen een beetje verschuiven. Zo gaat u door totdat u het doel van het level heeft behaald. Wanneer dit u gelukt is, kunt u door naar het volgende level. In de meeste Match3-spellen spaart u geld door het voltooien van levels, waarmee u bijvoorbeeld meubels kunt kopen om een huis in te richten of om een hotel op te knappen. Het is belangrijk dat u logisch nadenkt om zo de beste zet uit te kiezen. Toch werken de Match-3 spellen ontspannend en zorgen de spellen ervoor dat u even helemaal tot rust komt. Als u eenmaal bent begonnen aan een van deze leuke Match3 spellen, is het erg moeilijk om nog te stoppen.

11x11 BLOXX 268 plays Nu spelen
2020 Blocks 204 plays Nu spelen
Jewels Blitz 2 172 plays Nu spelen
Garden Tales 155 plays Nu spelen
Hexa Fever 2 125 plays Nu spelen
Puzzle Fever 119 plays Nu spelen
Fruit Pulp 105 plays Nu spelen
Temple Jewels 81 plays Nu spelen
Sparkle 2 77 plays Nu spelen
Totemia: Cursed Marbles 75 plays Nu spelen
Gold Mine 67 plays Nu spelen
360 Connect 66 plays Nu spelen
Cookie Crush 2 63 plays Nu spelen
Jewels Mania 59 plays Nu spelen
Bubble Shooter World Cup 54 plays Nu spelen
Candy Rain 4 54 plays Nu spelen
Magic Jewels 53 plays Nu spelen
Candy Rain 3 53 plays Nu spelen
Zoo Boom 52 plays Nu spelen
Jewels Blitz 3 52 plays Nu spelen
Candy Rain 51 plays Nu spelen
Octopus Hugs 51 plays Nu spelen
Fruita Swipe 2 50 plays Nu spelen
Clockwork Beetles 49 plays Nu spelen

Ga opzoek naar bonussen

In iedere vorm van de Match3-spellen bestaat de mogelijkheid om bommen en bonussen te verdienen. Dit doet u door een combinatie van meer dan drie gelijke voorwerpen te maken. Daarnaast is het vaak zo dat wanneer u meerdere levels achter elkaar voltooit, u leuke bonussen ontvangt waarmee u nog meer levels kunt behalen. Ook organiseren de Match3 spellen vaak allerlei speciale wedstrijden binnen het spel waarmee extra bonussen kunnen worden verdient.
Op de Match3 pagina van PlayBelgium bieden wij Match3-spellen aan in ieder mogelijk thema. Bent u goed in logisch nadenken en wilt u daarnaast even tot rust komen? Speel dan een van onze Match3 games!