Video slots

Iedereen kent ze wel, de video slots. Dit is spel waarbij u een bepaald aantal van dezelfde icoontjes op een rij moet zien te krijgen door een druk op een knop. Op PlayBelgium is er een zeer ruim aanbod in video slots. Zo zijn er alleen al in fruit meerdere video Slots. Mocht het bij een slot niet meezitten, dan kiest u toch gewoon een andere. Dat is het gemak wat PlayBelgium u biedt. Let op, als u eenmaal begint is het moeilijk om er mee te stoppen. Dit vinden wij overigens niet erg. U bent altijd welkom!

Royal roller 53 plays Nu spelen
Dragon island 53 plays Nu spelen
Twin spin 50 plays Nu spelen
Hanzo's dojo 38 plays Nu spelen
Archer 37 plays Nu spelen
Bruce lee dragon's tale 36 plays Nu spelen
Diamond empire 36 plays Nu spelen
Diamond force 36 plays Nu spelen
Tiger moon 34 plays Nu spelen
Toad's gift 34 plays Nu spelen
Dark king: forbidden riches 34 plays Nu spelen
Platoon 33 plays Nu spelen
Rook's revenge 33 plays Nu spelen
Mission cash 33 plays Nu spelen
Buffalo blitz 32 plays Nu spelen
Hunt for gold 32 plays Nu spelen
Pyrons 32 plays Nu spelen
Mermaids millions 32 plays Nu spelen
Taco brothers 32 plays Nu spelen
Cash vandal 32 plays Nu spelen
Saxon 32 plays Nu spelen
Goldaur guardians 32 plays Nu spelen
Clover riches 32 plays Nu spelen
Scandinavian hunks 31 plays Nu spelen

Vele soorten video slots

U klikt aan de zijkant van de site op de 3 streepjes en u krijgt dan een volledige lijst met categorieën van allemaal verschillende spellen. Dan klikt u op video slots en dan ziet u dat er pagina’s aan verschillende spellen te vinden zijn. Neem gerust de tijd om uw favoriete slot op te zoeken. Er zijn allerlei verschillende categorieën te vinden. Zo kunt u The Vikings spelen, als u dit niks vindt dan switcht u toch naar Safari? Vind het spel dat bij u past!

Inzet

Bij de meeste van deze video slots is al te spelen met een zeer lage inzet. Als u niet teveel in wilt zetten, maar wel een langere tijd wilt spelen dan is dit mogelijk op PlayBelgium. Overigens is het ook mogelijk om met oefengeld te spelen. Bij video slots komt de prijs meteen in uw beeld te staan. Mocht u een grote prijs pakken dan zult u dit niet missen, aangezien dit dan groot midden op uw beeldscherm komt te staan. Bij slot spellen is het wel zo dat als u meer inzet u met meerdere lijnen kunt winnen. Een verhoogde inzet kan dus resulteren in een grotere winst.