Video slots

Iedereen kent ze wel, de video slots. Dit is spel waarbij u een bepaald aantal van dezelfde icoontjes op een rij moet zien te krijgen door een druk op een knop. Op PlayBelgium is er een zeer ruim aanbod in video slots. Zo zijn er alleen al in fruit meerdere video Slots. Mocht het bij een slot niet meezitten, dan kiest u toch gewoon een andere. Dat is het gemak wat PlayBelgium u biedt. Let op, als u eenmaal begint is het moeilijk om er mee te stoppen. Dit vinden wij overigens niet erg. U bent altijd welkom!

Gold rush 121 plays Nu spelen
Dragon island 106 plays Nu spelen
Twin spin 105 plays Nu spelen
Archer 100 plays Nu spelen
Hanzo's dojo 92 plays Nu spelen
Hunt for gold 91 plays Nu spelen
Taco brothers 89 plays Nu spelen
Diamond force 89 plays Nu spelen
Jungle gorilla 88 plays Nu spelen
Diamond empire 87 plays Nu spelen
Toad's gift 87 plays Nu spelen
Barber shop uncut 86 plays Nu spelen
The angler 85 plays Nu spelen
Golden colts 85 plays Nu spelen
Dwarven gold deluxe 84 plays Nu spelen
Scandinavian hunks 83 plays Nu spelen
Sakura fortune 83 plays Nu spelen
Demon 83 plays Nu spelen
Temple of nudges 82 plays Nu spelen
Zombies 82 plays Nu spelen
The vault 82 plays Nu spelen
Dragon maiden 81 plays Nu spelen
Gonzos quest 81 plays Nu spelen
Keno 78 plays Nu spelen

Vele soorten video slots

U klikt aan de zijkant van de site op de 3 streepjes en u krijgt dan een volledige lijst met categorieën van allemaal verschillende spellen. Dan klikt u op video slots en dan ziet u dat er pagina’s aan verschillende spellen te vinden zijn. Neem gerust de tijd om uw favoriete slot op te zoeken. Er zijn allerlei verschillende categorieën te vinden. Zo kunt u The Vikings spelen, als u dit niks vindt dan switcht u toch naar Safari? Vind het spel dat bij u past!

Inzet

Bij de meeste van deze video slots is al te spelen met een zeer lage inzet. Als u niet teveel in wilt zetten, maar wel een langere tijd wilt spelen dan is dit mogelijk op PlayBelgium. Overigens is het ook mogelijk om met oefengeld te spelen. Bij video slots komt de prijs meteen in uw beeld te staan. Mocht u een grote prijs pakken dan zult u dit niet missen, aangezien dit dan groot midden op uw beeldscherm komt te staan. Bij slot spellen is het wel zo dat als u meer inzet u met meerdere lijnen kunt winnen. Een verhoogde inzet kan dus resulteren in een grotere winst.