Arcade spelletjes

Iedereen kent wel de arcade spellen van vroeger. Bijna elk kind wordt opgegroeid met deze spellen, zelfs in deze tijd nog. Arcade spellen zijn zowel voor jong en oud. Vroeger vond u deze spellen in restaurants of in een kroeg. Hier kon u dan een muntje inwerpen en genieten van een potje Pac-Man. Tegenwoordig is het allemaal makkelijk vanuit huis te spelen. U klapt gewoon uw laptop open en start een van de leuke spellen die te vinden zijn op PlayBelgium.

Rock paper scissors 434 plays Nu spelen
Darts 359 plays Nu spelen
Football frenzy 325 plays Nu spelen
Genies hi lo progressive 317 plays Nu spelen
Medusas gaze 302 plays Nu spelen
Derby day 290 plays Nu spelen
Wheel of light 265 plays Nu spelen
Final score 256 plays Nu spelen
Mini roulette 254 plays Nu spelen
Pop bingo 253 plays Nu spelen
Rollercoaster dice 251 plays Nu spelen
Bonus bowling 251 plays Nu spelen
Spin a win 250 plays Nu spelen
Holdem showdown 250 plays Nu spelen
Genies hi lo 250 plays Nu spelen
Frankie fantastic 7 248 plays Nu spelen
Heads or tails 246 plays Nu spelen
Pinball roulette 244 plays Nu spelen
Rainforest magic bingo 241 plays Nu spelen
King derby 241 plays Nu spelen
Sweet alchemy bingo 238 plays Nu spelen
Dice twister 237 plays Nu spelen
Extra bingo 231 plays Nu spelen
Sic bo dragons 226 plays Nu spelen

Verschillende soorten arcade spellen

Op PlayBelgium vindt u een ruim aanbod aan verschillende arcade spellen voor verschillende leeftijdscategorieën. Ook zijn er verschillende categorieën in interesse. Zo kunt u een voetbalspel spelen als u van voetbal houdt. Een ander houdt van een paardenrace en speelt dan Derby Day. Iemand die van gokken houdt, speelt Mini Roulette of Heads or Tails. Zo is er nog veel meer en is er dus een aanbod gemaakt voor iedereen, zodat iedereen kan genieten van arcade spellen

Bepaal uw Inzet

Er zitten Arcade spellen tussen waar u kunt gokken. Een voorbeeld hiervan is het bekende spel ‘Rock, Paper, Scissors’. In het Nederlands herkent u dit bekende spel als steen, papier, schaar. U kunt van tevoren inzetten wie er gaat winnen. Dit kan zonder inzet en dan speelt u dus voor de lol. U kunt het ook spannender maken en zelf uw inzet kiezen waarmee u wilt spelen. Als u wint dan zou u de inzet zelfs kunnen verhogen om zo proberen nog meer te winnen.