Krasloten

Houdt u wel van een gokje op zijn tijd? Dan is een kraslot absoluut een leuk spelletje om te spelen wanneer u even niets te doen heeft. Natuurlijk heeft u niet altijd zin en tijd om naar een winkel te gaan om krasloten te kopen, maar het is nu ook mogelijk om deze online te spelen! Online krasloten zijn namelijk ontzettend populair, en wij begrijpen we waarom. Het is namelijk een instant-win game, wat betekent dat u meteen ziet wat u heeft gewonnen. Dat maakt het natuurlijk extra spannend om deze online kraskaarten open te krassen!

Hole in one 369 plays Nu spelen
Monty pythons spamalot scratch 349 plays Nu spelen
Thor scratch 346 plays Nu spelen
Punisher war zone scratch 346 plays Nu spelen
Iron man 3 scratch 342 plays Nu spelen
Captain america scratch 342 plays Nu spelen
Elektra scratch 341 plays Nu spelen
Spider-man scratch 339 plays Nu spelen
Hot safari scratchcard 338 plays Nu spelen
Lost vegas zombies scratch 338 plays Nu spelen
The incredible hulk scratch 336 plays Nu spelen
Wolverine scratch 335 plays Nu spelen
Fantastic four scratch 333 plays Nu spelen
Ghost rider scratch 332 plays Nu spelen
Pink panther scratch 331 plays Nu spelen
Baywatch scratch 329 plays Nu spelen
Queen of gold scratchcard 329 plays Nu spelen
Immortal romance scratch 325 plays Nu spelen
X-men scratch 324 plays Nu spelen
Blade scratch 324 plays Nu spelen
The avengers scratch 323 plays Nu spelen
Iron man 2 scratch 323 plays Nu spelen
Panda gold scratchcard 323 plays Nu spelen
7 piggies scratchcard 315 plays Nu spelen

Gratis krasloten spelen

Het grote voordeel aan de online krasloten op PlayBelgium is dat u eenvoudig gratis kunt spelen. Dat leest u goed: helemaal gratis! U kunt namelijk alle kraslot spelletjes uitproberen en kijken welke u het beste bevalt. Bent u bezig met winnen met het nepgeld? Dan kunt u elk moment overstappen op échte credits en zo een mooie échte winst maken. Dat wilt u toch ook?

Vele soorten online krasloten

Op PlayBelgium vindt u nagenoeg alle soorten krasloten in één handig overzicht. Hierdoor is het zeer eenvoudig om een mooi online kraslot uit te kiezen waarmee u wil gaan spelen. Bent u een liefhebber van de 777 kraskaarten. Of gaat uw voorkeur uit naar een VIP kraskaart? U vindt vast en zeker een geschikt online kraslot dat u interessant vindt. Het mooie aan deze online krasloten is dat u meteen uw prijs ziet. Tevens kunt u het zo spannend maken als u zelf wil. Krast u elk vakje van uw online kraslot zelfstandig open, of gaat u voor de handige knop waarmee de computer alle vakjes voor u openkrast? Die keuze is geheel aan u.

Kies zelf uw inzet

Het mooie aan deze online krasloten is dat u per kaartje kunt beslissen wat uw inzet gaat zijn. Gaat u voor een ultieme geluksknaller en zet u hoog in, of kiest u toch liever voor een bescheiden bedrag? Vaak zijn er nog zeer veel mogelijkheden omtrent bonus games. U maakt met uw inzet dus niet alleen kans op de prijs op het kraslot, maar er zijn ook nog bonussen die u kunt losspelen. Gaat u ervandoor met deze gigantische geldprijzen?