HTML5 spelletjes

HTML5 klinkt misschien niet voor iedereen bekend in te oren. HTML5 is de opvolger van HTML4 en is een verzamelnaam voor de nieuwste versies van HTML, CSS & Javascript. Deze HTML5 moet er voor zorgen dat het bouwen van interactieve webapps makkelijk wordt.

Dream Pet Link 356 plays Nu spelen
Dream Love Link 2 283 plays Nu spelen
Bubble Hit 265 plays Nu spelen
Juicy Stack 249 plays Nu spelen
Butterfly Collector 249 plays Nu spelen
Drive Jive 247 plays Nu spelen
Jewel Jive 246 plays Nu spelen
Dream Farm Link 2 243 plays Nu spelen
Cupcake Jive 243 plays Nu spelen

Door deze HTML5 kunt u gelijk spellen spelen zonder installatie. Via welke weg een bezoeker ook komt deze kan meteen het spel spelen. Of het nou een computer, laptop, tablet, telefoon, smart tv of console is. Alles werkt meteen en gemakkelijk.

Op PlayBelgium zijn ook verschillende spellen te spelen met deze HTML5 functie. Nog niet zoveel als andere maar er zijn wel een aantal bekende spellen te vinden.

Aanbod HTML5 spelletjes

Het aanbod van HTML5 spelletjes is niet zeer groot. Er is maar één pagina te vinden met een aantal spellen. Een zeer populair en bekend spel is hier wel te vinden, namelijk Bubble Hit. Dit is het bekende spel waar je bubbels van de zelfde kleur bij elkaar moet zien te schieten vanuit een soort kanon. De bedoeling is om zo lang mogelijk vol te houden en al deze bubbels weg te schieten. Een ander bekend spel is Jewel Jive. Bij dit spel moet je blokjes van hetzelfde soort linken om punten te scoren en zo door te gaan naar het ander level. Naast deze 2 bekende spellen zijn er nog een aantal spellen te vinden.

Alle HTML5 spellen zijn gratis en meteen te spelen op PlayBelgium. Start uw apparaat op en zoek het spel wat u leuk vindt. Veel plezier!