Sport Spelletjes

Heeft u veel affiniteit met sporten en houdt u er ook wel van om een spelletje te spelen? Dan moet u eens een kijkje nemen bij de categorie “sport” op PlayBelgium. Hier vindt u veel sporten die in het echt ook gespeeld worden. Probeer in verschillende sporten te winnen en wie weet wordt u wel de beste online sporter.

Spider Solitaire 93 plays Nu spelen
Yuki and Rina Football 74 plays Nu spelen
EG Head Soccer 72 plays Nu spelen
Football Soccer Strike 71 plays Nu spelen
Crossbar Challenge 61 plays Nu spelen
Football Penalty Champions 59 plays Nu spelen
Rugby Extreme 56 plays Nu spelen
EG Penalty 53 plays Nu spelen
EG Girl Football 52 plays Nu spelen
Offroad Bicycle 50 plays Nu spelen
Touchdown Pro 50 plays Nu spelen
Beach Volleyball 47 plays Nu spelen
Penalty Kick 46 plays Nu spelen
Fun Hockey 45 plays Nu spelen
Football Masters 45 plays Nu spelen
Neon Hockey 42 plays Nu spelen
Wrestle Jump 42 plays Nu spelen
Super Baseball 40 plays Nu spelen
PSG Football Freestyle 40 plays Nu spelen
Oddbods Soccer Challenge 39 plays Nu spelen
Fat Soccer 39 plays Nu spelen
Soccer Physics 2 39 plays Nu spelen
Arcade Basketball 38 plays Nu spelen
Basketball Simulator 3D 38 plays Nu spelen

Aanbod sport spelletjes

Het aanbod op sport spellen is gigantisch. U vindt veel verschillende sporten terug. U kunt uren zoet zijn met het spelen van sport spellen. Zo zijn er al talloze verschillende voetbal spellen. U kunt het wereldkampioenschap van 2010 naspelen, maar ook een totaal ander voetbal spel spelen. Neem een penalty of probeer een vrije trap te scoren. Het draait niet alleen om voetbal. U kunt ook een van de verschillende biljard spellen spelen tegen een vriend of vriendin. Het is altijd leuker om samen te spelen.

Er zijn verschillende spellen te spelen die op de olympische spelen ook worden gespeeld. Probeer ze allemaal uit en wie weet wordt u wel een ware olympiër. Verder is er nog veel meer te beleven. Zoek rustig naar de sport die bij u past en speel tot u geen zin meer heeft. Het aanbod is voor jong en oud. Zo zijn er spellen toegevoegd speciaal voor kinderen, met een wat makkelijker doel. Voor oudere spelers zal de lat wat hoger komen te liggen.

Al deze spellen zijn gratis te spelen op PlayBelgium en u hoeft zich verder nergens zorgen over te maken. Veel plezier en succes gewenst!