Flipperkasten

De oudere garde zullen de flipperkasten nog wel goed kennen van vroeger. U loopt een kroeg binnen en daar staat er een. U duwt een muntje in het automaat en u begint met de knopjes aan de zijkant de bal proberen zo lang mogelijk in het spel te houden. Op een gegeven moment bent u zo lang bezig dat u denkt dat het balletje nooit meer verloren gaat. Dan ineens valt hij toch tussen uw 2 flippers door en kunt opnieuw beginnen. Tegenwoordig zijn deze flipperkasten online te vinden en hoeft u geen muntje meer in te werpen.

Vele soorten flipperkasten

Er zijn meerdere soorten flipperkasten te vinden. Elke flipperkast is uniek. Zo kunnen er flipperkasten zijn die wat minder moeilijk zijn, maar ook flipperkasten die extra moeilijk zijn. Zo kunnen de flippers kleiner zijn of zijn er meer elementen in het spel te vinden. Zo zijn er veel verschillende thema’s te vinden in flipperkasten. Zo kan het een voetbalthema hebben, maar kan de flipperkast ook een dierentuin voorstellen. Is het bijna kerst, dan is het zelfs mogelijk om een van de kasten te pakken met een kerstthema.

Pas wel op, want meerdere flipperkasten hebben een functie dat u niet allebei de flippers kunt blijven indrukken om het zo makkelijker te maken de bal in het spel te houden. Het spel slaat dan op tilt en uw bal valt dan helaas tussen uw flippers door.

PlayBelgium biedt u een aanbod op flipperkasten. Zoek de kast die bij u past en haal de high score. Veel plezier met het spelen van een van de vele flipperkasten!