Hidden Objects spelletjes

Hidden Objects spellen zijn zeer populair op PlayBelgium. De spellen zijn er dan ook in veel verschillende uitvoeringen. De meeste zijn gebaseerd op een bepaald thema. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een piratenthema, een boeventhema of een elfenthema. De Hidden Objects spellen kunnen zich afspelen in de natuur, in verschillende wereldsteden en in fantasiewerelden, maar ook in het circus of op een boot. Zo is er voor iedereen wel een Hidden Objects spel dat bij hem of haar past. Wanneer u een bepaald thema niet meer interessant vindt, kiest u gewoon een ander thema! Het spelen van Hidden Objects spellen zal namelijk niet snel vervelen. Het is belangrijk dat u een goed concentratievermogen heeft en dat u oog voor detail heeft, zodat u alle objecten vindt. Zorg dat u snel bent en de klus op tijd klaart!

Titanic Museum 367 plays Nu spelen
Samantha Plum: The Globetrotting Chef 3 360 plays Nu spelen
Wonderland Chapter 11 353 plays Nu spelen
Samantha Plum: The Globetrotting Chef 2 348 plays Nu spelen
Farm Day 347 plays Nu spelen
Samantha Plum: The Globetrotting Chef 343 plays Nu spelen
Hidden Object Hunt 318 plays Nu spelen
Apothecarium 317 plays Nu spelen

Hidden Objects spellen voor iedere leeftijd

Voor de jongeren onder ons zijn er Hidden Objects spellen die iets makkelijker zullen zijn dan de Hidden Objects spellen voor volwassenen. Ook zijn de verschillende thema’s gebaseerd op een leeftijdscategorie zodat het thema bij deze leeftijd past. Voor de jongeren is er bijvoorbeeld een paashazenthema en een circusthema en voor volwassenen een Hidden Objects spel met artefacten.

U kunt er voor kiezen om met een makkelijke versie te beginnen en vanuit daar steeds moeilijkere versies uit te proberen. Op deze manier traint u zichzelf om steeds beter en sneller alle voorwerpen te vinden binnen de gegeven tijd. Zo creëert u een nieuwe high score voor het spel.

Op zoek naar een leuk, gratis Hidden Objects spel? Dan bent u bij PlayBelgium op de juiste plek!