Skill spelletjes

Skill spelletjes zijn spellen waarbij je een bepaalde vaardigheid nodig hebt. Deze spellen zult u niet zomaar winnen op toeval, maar door behendig te zijn. Meestal komt er ook een bepaalde tijd bij kijken, zodat het er echt omgaat of een speler het spel goed kan.

Fruit Pulp 105 plays Nu spelen
Outcome 86 plays Nu spelen
Sparkle 2 77 plays Nu spelen
Totemia: Cursed Marbles 75 plays Nu spelen
Gold Mine 67 plays Nu spelen
Matching Card Heroes 51 plays Nu spelen
Soccer Champ 2018 50 plays Nu spelen
Crossover 21 46 plays Nu spelen
4 In A Row 42 plays Nu spelen
Mahjong 3D 37 plays Nu spelen
Fishing Frenzy 36 plays Nu spelen
Lectro 36 plays Nu spelen
Creamy Ice 35 plays Nu spelen
Bus Parking 3D 35 plays Nu spelen
Jelly Bomb 34 plays Nu spelen
Park Your Car 34 plays Nu spelen
Troll Boxing 34 plays Nu spelen
Snowball Champions 34 plays Nu spelen
Hoop Royale 34 plays Nu spelen
Crazy Caves 34 plays Nu spelen
Element Balls 33 plays Nu spelen
Blowman 33 plays Nu spelen
Baboo: Rainbow Puzzle 32 plays Nu spelen
Domino Frenzy 31 plays Nu spelen

Vele soorten skill spelletjes

Het aanbod als het aankomt op skill spelletjes is redelijk groot op PlayBelgium. Er zijn een aantal pagina’s vol met dit soort spellen. Meerder spellen zijn in de vorm van een race. Binnen een bepaalde tijd moet u een parcours afleggen met enkele obstakels om zo naar het volgende level te komen. Een voorbeeld hiervan is een van de Ninja Miner spellen. Het is hier de bedoeling om een doolhof te doorkruisen op zoek naar juwelen en sterren. Hoe verder u komt hoe meer obstakels u gaat vinden om naar een volgend level te komen.

Een ander voorbeeld is Endless Lake. Hier moet u met een poppetje proberen over een meer te komen zonder er in te vallen. Probeer hier uw tijd telkens te verbeteren in de verschillende levels. Bij dit spel is ook tijdsdruk aanwezig. Als het niet snel genoeg gaat bent u af.

Naast deze spellen, zijn er nog veel meer spellen te vinden. Skill spelletjes zijn gemaakt voor jong en oud. Ieder leeftijdcategorie kan hier plezier beleven en de dag vol spelen.

Probeer de beste te worden en blijf u zelf verbeteren. Daag daarbij ook uw vrienden uit om het beter te doen. Veel succes en plezier gewenst tijdens het spelen!