bordspellen

Houdt u van samen spelen met uw vrienden of familie? Vindt u het leuk om tegen iemand anders te strijden om te winnen? Speel dan een van de vele bordspellen die er te vinden zijn op PlayBelgium. Zorg ervoor dat u als eerste eindigt in een race tegen ander spelers. Geniet vooral van het plezier dat er te beleven valt met het spelen van bordspellen. Er zijn ook bordspellen voor één persoon. Zo hoeft er niet altijd iemand anders bij te zijn om mee te spelen. Daarbij kunt u er ook voor kiezen om een computer tegen u te laten spelen.

Matt vs Math 217 plays Nu spelen
2020 Deluxe 208 plays Nu spelen
Hexa Fever Summer 197 plays Nu spelen
Sevens Bordspellen 143 plays Nu spelen
Rabbit Race Bordspellen 132 plays Nu spelen
Dominos Bordspellen 51 plays Nu spelen
Mahjong Bordspellen 44 plays Nu spelen
5Dice Bordspellen 43 plays Nu spelen
Mister Mole Bordspellen 40 plays Nu spelen
Mahjong Combi Bordspellen 39 plays Nu spelen
Super Mega Solitaire 35 plays Nu spelen
Ramses Book 29 plays Nu spelen
Tri Tower Solitaire: Classic 29 plays Nu spelen

Aanbod bordspellen

PlayBelgium biedt u een redelijk aanbod op bordspellen aan. Veel spellen zult u al kennen van andere categorieën, maar komen ook terug in deze categorie. De populairste spellen zijn onder andere Sudoku, Mahjong, 5Dice bordspellen en Solitaire. Een ander leuk spel wat er te vinden is heet ‘Rabbit Race’. Dit is leuk om met meerdere spelers te spelen. Het doel van dit spel is om zo snel mogelijk in het konijnenhol te komen. Dit gaat natuurlijk niet zo makkelijk als het klinkt. Onderweg zult u obstakels tegenkomen die u proberen tegen te houden om de finish te halen.

Naast deze leuke spellen kunt u nog veel andere spellen spelen. Neem een middag vrij om uit te zoeken wat voor spel voor u gemaakt is. Probeer de beste te worden. U zult boordevol plezier beleven met een van deze gezellige bordspellen. Succes met spelen en win!