Schiet spelletjes

Wilt u altijd al de beste schutter zijn? Of wilt u gewoon lekker erop los schieten? Dan bent u bij PlayBelgium aan het juiste adres. Hier vindt u verschillende schietspellen. Bij deze spellen zult u niet telkens een geweer in uw hand hebben, maar kunt ook ander objecten afschieten.

EG Hold Position 282 plays Nu spelen
Dinosaur Hunting Dino Attack 3D 281 plays Nu spelen
Army Attack 279 plays Nu spelen
Tower Defense 277 plays Nu spelen
Mad Combat Marines 277 plays Nu spelen
Tank Game Online 274 plays Nu spelen
Fire Storm 273 plays Nu spelen
Wasteland Shooters 273 plays Nu spelen
Commander Assualt Duty 2 272 plays Nu spelen
Shoot The Words 272 plays Nu spelen
Chicken Shooter 272 plays Nu spelen
The Dungeon 271 plays Nu spelen
Panda Commander Air Combat 271 plays Nu spelen
Mr Gun 271 plays Nu spelen
Halloween Survival 269 plays Nu spelen
Stupid Zombies Hunt 269 plays Nu spelen
Knife Storm 268 plays Nu spelen
Masked Forces 268 plays Nu spelen
City Hero 267 plays Nu spelen
Zombie Shooter 267 plays Nu spelen
Angry Bull Fight 267 plays Nu spelen
Assault Fury 267 plays Nu spelen
Pistols And Bottles 266 plays Nu spelen
Just One 266 plays Nu spelen

Aanbod schiet spelletjes

De categorie schietspellen is een van de grootste categorieën die u op PlayBelgium gaat vinden. Er zijn 20 pagina’s vol aan verschillende schietspellen. Zo is het bekende spel ‘Duck Hunter’ ook te vinden. Hier kunt u met een shotgun verschillende eenden uit de lucht schieten. Probeer de high score te halen.

Er zijn ook verschillende versies te vinden van Duck Hunter. De ene is gericht op volwassen spelers, terwijl de andere gericht is op de jongere spelers. Dit is met verschillende schietspellen zo. Ze lijken wel op elkaar maar zijn op een andere doelgroep gericht. U kunt ook boogschieten en hiermee zo vaak mogelijk de roos proberen te raken. Of probeer met een basketball zo vaak mogelijk te scoren. Zo is er genoeg te vinden voor jong en oud. Kijk rustig rond en vindt het spel dat bij u past. Wordt een ware professioneel in schiet spellen en daag andere uit je te overtreffen.

Het gemak van de site laat u zien waar alle spellen staan en kunt u makkelijk veranderen van spel. Het aanbod op deze schiet spellen is gratis. Let wel op dat bepaalde spellen gemaakt is voor ouderen en niet geschikt voor kinderen. Veel plezier met spelen!