Sport Spelletjes

Heeft u veel affiniteit met sporten en houdt u er ook wel van om een spelletje te spelen? Dan moet u eens een kijkje nemen bij de categorie “sport” op PlayBelgium. Hier vindt u veel sporten die in het echt ook gespeeld worden. Probeer in verschillende sporten te winnen en wie weet wordt u wel de beste online sporter.

Axe Champ 474 plays Nu spelen
Shoot Up 446 plays Nu spelen
Super Baseball 441 plays Nu spelen
Mini Golf 432 plays Nu spelen
Head Soccer 2 Player 429 plays Nu spelen
Archery 426 plays Nu spelen
Basketball Simulator 3D 426 plays Nu spelen
Skater Kid 423 plays Nu spelen
Surf Riders 421 plays Nu spelen
Tonball 414 plays Nu spelen
Basketball Tournament 3D 410 plays Nu spelen
Trickshot Arena 404 plays Nu spelen
dunk hoop 402 plays Nu spelen
Rugby Rush 393 plays Nu spelen
Circle Pool 391 plays Nu spelen
Five Hoops 391 plays Nu spelen
Snowboard Ski 377 plays Nu spelen
3D Amazing VolleyBall 372 plays Nu spelen
One More Pass 370 plays Nu spelen
Street Basketball 365 plays Nu spelen
Return Man Football 360 plays Nu spelen
Offroad Bicycle 359 plays Nu spelen
Pocket Pool 359 plays Nu spelen
Multiplayer Pong Challenge 357 plays Nu spelen

Aanbod sport spelletjes

Het aanbod op sport spellen is gigantisch. U vindt veel verschillende sporten terug. U kunt uren zoet zijn met het spelen van sport spellen. Zo zijn er al talloze verschillende voetbal spellen. U kunt het wereldkampioenschap van 2010 naspelen, maar ook een totaal ander voetbal spel spelen. Neem een penalty of probeer een vrije trap te scoren. Het draait niet alleen om voetbal. U kunt ook een van de verschillende biljard spellen spelen tegen een vriend of vriendin. Het is altijd leuker om samen te spelen.

Er zijn verschillende spellen te spelen die op de olympische spelen ook worden gespeeld. Probeer ze allemaal uit en wie weet wordt u wel een ware olympiër. Verder is er nog veel meer te beleven. Zoek rustig naar de sport die bij u past en speel tot u geen zin meer heeft. Het aanbod is voor jong en oud. Zo zijn er spellen toegevoegd speciaal voor kinderen, met een wat makkelijker doel. Voor oudere spelers zal de lat wat hoger komen te liggen.

Al deze spellen zijn gratis te spelen op PlayBelgium en u hoeft zich verder nergens zorgen over te maken. Veel plezier en succes gewenst!