Video slots

Iedereen kent ze wel, de video slots. Dit is spel waarbij u een bepaald aantal van dezelfde icoontjes op een rij moet zien te krijgen door een druk op een knop. Op PlayBelgium is er een zeer ruim aanbod in video slots. Zo zijn er alleen al in fruit meerdere video Slots. Mocht het bij een slot niet meezitten, dan kiest u toch gewoon een andere. Dat is het gemak wat PlayBelgium u biedt. Let op, als u eenmaal begint is het moeilijk om er mee te stoppen. Dit vinden wij overigens niet erg. U bent altijd welkom!

Clover riches 39 plays Nu spelen
Temple cats 38 plays Nu spelen
Amazon queen 38 plays Nu spelen
Tivoli bonanza 38 plays Nu spelen
Scandinavian hunks 38 plays Nu spelen
Pyrons 38 plays Nu spelen
Rook's revenge 38 plays Nu spelen
Paco and the popping peppers 38 plays Nu spelen
The golden owl of athena 38 plays Nu spelen
Scatter brains 2 38 plays Nu spelen
Jackpot bells 38 plays Nu spelen
Dragon maiden 38 plays Nu spelen
Starburst 38 plays Nu spelen
Raging rhino 37 plays Nu spelen
Snow white 37 plays Nu spelen
Buffalo blitz 37 plays Nu spelen
Nostradamus 37 plays Nu spelen
Robotnik 37 plays Nu spelen
Tiger vs bear 37 plays Nu spelen
Robyn 37 plays Nu spelen
Monster mania 37 plays Nu spelen
Feathered frenzy 37 plays Nu spelen
Cashapillar scratch 37 plays Nu spelen
Bunny boiler 37 plays Nu spelen

Vele soorten video slots

U klikt aan de zijkant van de site op de 3 streepjes en u krijgt dan een volledige lijst met categorieën van allemaal verschillende spellen. Dan klikt u op video slots en dan ziet u dat er pagina’s aan verschillende spellen te vinden zijn. Neem gerust de tijd om uw favoriete slot op te zoeken. Er zijn allerlei verschillende categorieën te vinden. Zo kunt u The Vikings spelen, als u dit niks vindt dan switcht u toch naar Safari? Vind het spel dat bij u past!

Inzet

Bij de meeste van deze video slots is al te spelen met een zeer lage inzet. Als u niet teveel in wilt zetten, maar wel een langere tijd wilt spelen dan is dit mogelijk op PlayBelgium. Overigens is het ook mogelijk om met oefengeld te spelen. Bij video slots komt de prijs meteen in uw beeld te staan. Mocht u een grote prijs pakken dan zult u dit niet missen, aangezien dit dan groot midden op uw beeldscherm komt te staan. Bij slot spellen is het wel zo dat als u meer inzet u met meerdere lijnen kunt winnen. Een verhoogde inzet kan dus resulteren in een grotere winst.